Terugroepactie Dirk Pure Ambacht Geitenkaas Naturel

Supermarktketen Dirk is een terugroepactie gestart voor de Pure Ambacht Geitenkaas Naturel. In de kaas in mogelijk de schadelijke Listeria bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Dirk Pure Ambacht Geitenkaas NaturelDe terugroepactie geldt voor het product Pure Ambacht Geitenkaas Naturel in verpakking 130 gram met EAN code 8717389358029 met de houdbaarheidsdatums 15-10-2020 t/m 18-11-2020.

In deze geitenkaas is mogelijk de schadelijke bacterie Listeria monocytogenes aanwezig. Het eten van producten met deze bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u dit product gekocht? Eet het dan niet op. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van Dirk. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Ook Bettine roept een aantal geitenkaasproducten terug, bij Dirk is daarvan de Bettine Geitenkaas Gerijpt verkocht. De terugroepactie van Bettine vindt u hier.

Voor meer informatie over de terugroepactie van Pure Ambacht Geitenkaas Naturel raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice van Dirk via telefoonnummer 088 – 313 44 44.

Bron: Dirk, 30 oktober 2020