Terugroepactie DekaMarkt DekaVers Chevre Buche

Supermarktketen DekaMarkt is een terugroepactie gestart voor de DekaVers Chevre Buche. In de kaas in mogelijk de schadelijke Listeria bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie DekaMarkt DekaVers Chevre BucheDe terugroepactie geldt voor het product DekaVers Chevre Buche in verpakking 130 gram met EAN code 8717389303289 met de houdbaarheidsdatums 15-10-2020 t/m 18-11-2020.

In deze geitenkaas is mogelijk de schadelijke bacterie Listeria monocytogenes aanwezig. Het eten van producten met deze bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u dit product gekocht? Eet het dan niet op. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van DekaMarkt. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Ook Bettine roept een aantal geitenkaasproducten terug, bij DekaMarkt is daarvan de Bettine Geitenkaas Gerijpt verkocht. De terugroepactie van Bettine vindt u hier.

Voor meer informatie over de terugroepactie van DekaVers Chevre Buche raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice van DekaMarkt via telefoonnummer 088 – 313 55 55.

Bron: DekaMarkt, 30 oktober 2020