Terugroepactie Albert Heijn AH Biefstukworst

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart van verpakkingen AH Biefstukworst. In sommige verpakkingen van dit product is de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig. 

Advertentie terugroepactie Albert Heijn AH BiefstukworstDe terugroepactie is van toepassing op de AH Biefstukworst in verpakking 200 gram met de houdbaarheidsdatum 21 september 2020. In de biefstukworst in deze verpakkingen is mogelijk de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met de E. Coli bacterie kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u de AH Biefstukworst gekocht en heeft deze de houdbaarheidsdatum 21 september 2020? Eet deze biefstukworst dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn voor de AH Biefstukworst kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Bron: Albert Heijn, 18 september 2020