Veiligheidswaarschuwing Bopita babybed Sven

Fabrikant van kindermeubels Bopita waarschuwt dat het Babybed Sven onveilig kan zijn in gebruik. Door een probleem met de lattenbodem is er gevaar voor beklemming.

Advertentie veiligheidswaarschuwing Bopita babybed SvenDe waarschuwing geldt voor het Babybed Sven 60x120cm met artikelnummer 11401796 en de EAN code 8712657043973 in de kleur pure grey.

Het is mogelijk dat bij grote plaatselijke krachtuitoefening op de bedbodem sommige spijlen kunnen wijken. Dit zou vervolgens tot beklemming kunnen leiden.

Heeft u het babybed Sven? Gebruik het bed dan niet meer totdat de bedbodem vervangen is.

U kunt de bedbodem via Bopita kostenloos omruilen voor een nieuwe aangepaste bedbodem met dikkere spijlen. Deze spijlen zijn ook solider, zodat het probleem van de huidige bedbodem voorkomen wordt.

Om de bedbodem om te ruilen kunt u een mail sturen naar service@bopita.com onder vermelding van ‘Omruiling bedbodem Sven pure grey’. Vermeld in uw mail uw naam, adres en telefoonnummer.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing van Bopita voor de bedbodem van het babybed Sven kunt u op werkdagen contact opnemen met het hoofdkantoor van Bopita op telefoonnummer 0481 – 37 57 17 of per email via info@bopita.com.

Bron: Bopita, 13 september 2020