Allergenenwaarschuwing SPAR Boerenleverworst

Supermarktketen SPAR waarschuwt dat de allergeneninformatie op het product SPAR Boerenleverworst niet volledig is. Door een fout etiket staat de allergeen MOSTERD niet vermeld op een aantal verpakkingen.

Advertentie allergenenwaarschuwing SPAR BoerenleverworstDe waarschuwing geldt voor de SPAR Boerenleverworst in plakjes in verpakking 125 gram. Het product heeft EAN code  2339631000000  en de THT datum 04-09. Het SPAR artikelnummer is 1497138.

Op sommige verpakkingen is het etiket van leverkaas geplakt. De ingrediëntendeclaratie en de allergenen zijn nu niet juist of onvolledig. Het product SPAR Boerenleverworst bevat de allergeen MOSTERD, maar dat staat nu niet op het etiket.

Consumenten met een allergie voor MOSTERD worden dringend aangeraden het product niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van SPAR om het om te wisselen.

Heeft u geen allergie voor mosterd? Dan kunt u het product gewoon eten.

Voor meer informatie over de allergenenwaarschuwing van SPAR voor de SPAR Boerenleverworst kunt u contact opnemen met het Servicebureau van SPAR via servicebureau@despar.nl of telefonisch via 088 – 44 5 777 1.

Bron: SPAR, 21 augustus 2020