Allergenenwaarschuwing Gyoza Ran

Leverancier Sushi Ran waarschuwt dat in een aantal gevallen de allergenendeclaratie van het product Gyoza Ran niet klopt. Op het etiket ontbreken de allergenen SESAM, MOSTERD en EI ontbreken.

Allergenenwaarschuwing Gyoza RanDe waarschuwing geldt voor de Gyoza Ran met de TGT datum 24-07-2020, dat is verkocht bij diverse supermarkten.

Bij het product is per abuis een cupje sesamdressing meeverpakt. Deze dressing staat echter niet op het etiket vermeld, waardoor de ingrediënten en de allergenen ook niet vermeld staan.

Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor SESAM, MOSTERD en/of EI. Consumenten die het product hebben gekocht en die allergisch zijn voor deze ingrediënten worden dringend aangeraden het product niet te eten.

Heeft u deze Gyoza Ran gekocht en kunt u deze niet eten vanwege een allergie voor SESAM, MOSTERD en/of EI, neem dan contact op met de afdeling Verkoop van leverancier Sushi Ran. Via het e-mailadres verkoop@sushiran.nl kunt u het aankoopbedrag retour krijgen.

Consumenten zonder allergie voor sesam, mosterd en/of ei kunnen het product gewoon eten.

Bron: Sushi Ran, 21 juli 2020