Terugroepactie Zandvliet Kip Grillworst Extra Gekruid (Albert Heijn)

Supermarktketen Albert Heijn meldt dat leverancier Zandvliet een terugroepactie is gestart voor het product Kip Grillworst Extra Gekruid. In het product is mogelijk de schadelijke Campylobacter bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Zandvliet Kip Grillworst Extra Gekruid (Albert Heijn)De terugroepactie geldt voor de Zandvliet Kip Grillworst Extra Gekruid in verpakking 225 gram met EAN code 87244465 en de THT datum 30-07-2020. De terugroepactie geldt alleen voor verpakkingen met deze THT datum.

In de Kip Grillworst is mogelijk de Campylobacter bacterie aanwezig. Deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten, griep, diarree en buikpijn.

Als u dit product, met de genoemde houdbaarheidsdatum heeft gekocht, eet het dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijgt u dan retour.

Heeft u het product al gegeten, en heeft u gezondheidsproblemen gekregen, raadpleeg dan uw huisarts.

Voor meer informatie over de terugroepactie van Zandvliet Kip Grillworst Extra Gekruid kunt u contact opnemen met leverancier Zandvliet Vleeswaren via het e-mail adres info@zandvliet.com.

Bron: Albert Heijn, 25 juni 2020