Terugroepactie elho greenville plantenhangers

Leverancier elho roept de greenville plantenhangers terug. Gebruik van de plantenhanger kan leiden tot onveilige situaties. Door een ontwerpfout kan bij hoge temperaturen de planthanger vallen.

Advertentie terugroepactie elho greenville plantenhangersDe terugroepactie geldt voor de elho greenville plantenhangers, verkrijgbaar in de versies long en single. De planthangers zijn in vijf kleuren verkocht sinds januari 2020.

Door een ontwerpfout kan de planthanger bij hoge temperaturen vallen, en dit kan leiden tot onveilige situaties en (ernstig) letsel.

Als u deze planthanger heeft, dan vraagt elho u om deze te verwijderen en contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf via contact@elho.nl met als onderwerp ‘Terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal dan contact opnemen over het retourneren van het product. Het aankoopbedrag krijgt u retour nadat het product is teruggestuurd.

Voor meer informatie over de terugroepactie van de greenville plantenhangers door elho kunt u contact opnemen met de klantenservice van elho via telefoonnummer 013 – 751 57 50. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren. U kunt ook een mail sturen naar contact@elho.nl.

Bron: elho, 27 juni 2020