Terugroepactie Lidl Deluxe Vijgenbrood met amandelen

Supermarktketen Lidl roept het product Vijgenbrood met amandelen van het merk Deluxe terug. In het product kan een stof zitten die schadelijk is voor de gezondheid.

Advertentie terugroepactie Lidl Deluxe Vijgenbrood met amandelDe terugroepactie geldt voor het Vijgenbrood met amandelen in verpakking 200 gram van het merk Deluxe. Het product heeft EAN code 20659523 en lot code 65262 met THT 16-03-2020.

Bij controle van het product werd een te hoge hoeveelheid Ochratoxine A aangetroffen in het vijgenbrood. De stof Ochratoxine A kan bij langdurige inname leiden tot nieraandoeningen.

Heeft u het Lidl Deluxe Vijgenbrood met amandelen gekocht, en heeft het de genoemde lot code en THT-datum? Eet dit vijgenbrood dan niet, maar breng het terug naar de winkel. U krijgt het volledige aankoopbedrag van Lidl terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van het Deluxe Vijgenbrood met amandelen van Lidl? Neem dan contact op met de klantenservice van Lidl via telefoonnummer 020 – 709 50 39. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@lidl.nl.

Bron: Lidl, 26 februari 2020