Terugroepactie Mini Matters draagbare houten speelset (Action)

Discountketen Action is een terugroepactie gestart voor de Mini Matters draagbare houten speelset. Door een productiefout kan verstikkingsgevaar ontstaan voor kleine kinderen.Advertentie terugroepactie Mini Matters draagbare houten speelset (Action)De terugroepactie geldt voor de Mini Matters draagbare houten speelset met artikelnummer 2578644 en de EAN code 2578644. Deze houten speelset is bij Action verkocht tussen 26 september 2019 en 17 februari 2020.

Door een fout bij de productie kan de balustrade van het balkon te makkelijk verwijderd worden. Het kleine onderdeel dat dan ontstaat kan bij jonge kinderen zorgen voor verstikkingsgevaar.

Heeft u deze draagbare houten speelset? Hou het dan buiten bereik van jongen kinderen. U kunt het artikel terugbrengen naar een filiaal van Action. In de winkel krijgt u het aankoopbedrag retour. Een kassabon heeft u daarvoor niet nodig.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van de Mini Matters draagbare houten speelset door Action? Neem dan contact op met de klantenservice van de winkelketen op telefoonnummer 0228 – 56 56 56 of stuur een e-mail naar info@action.nl.

Bron: Action, 27 februari 2020