Terugroepactie Jumbo Camembert Calvados

Supermarktketen Jumbo roept  Jumbo Camembert Calvados terug. De leverancier van het product heeft gemeld dat het product mogelijk de Listeria of STEC bacterie kan bevatten. Het eten van producten die met (één van) deze bacteriën zijn besmet kan ernstige gezondheidsschade veroorzaken.

Advertentie terugroepactie Jumbo Camembert CalvadosDe terugroepactie betreft de Jumbo Camembert Calvados in verpakking 125 gram met de EAN code 2324538000000 en de houdbaarheidsdatums 25-02-2020 en 29-02-2020.

De kaas is mogelijk besmet de met Listeria of STEC bacterie. Deze bacterie kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dat risico is met name het geval voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Heeft u de Jumbo Camembert Calvados gekocht, en heeft deze de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze kaas dan niet op. U kunt de kaas terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u dan retour. Heeft u deze kaas al gegeten en heeft u vragen over uw gezondheid? Raadpleeg dan uw huisarts.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Jumbo voor de Jumbo Camembert Calvados? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161 (gratis).

Ook Camembert Calvados, verkocht bij speciaalzaken, wordt teruggeroepen. Die melding leest u hier.

Bron: Jumbo, 21 februari 2020
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (update camembert speciaalzaken)