Allergenenwaarschuwing TYJ Spring Home loempiavellen (Albert Heijn)

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de allergenenvermelding op het product TYJ Spring Home Spring Roll Pastry (loempiavellen) niet correct is. In het product is MELK verwerkt, maar dat staat niet op de verpakking vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing TYJ Spring Home loempiavellen (Albert Heijn)De waarschuwing van Albert Heijn geldt voor de Tee Yih Jia (TYJ) Spring Home loempiavellen met doorsnee 215mm in verpakking 20 stuks (550 gram) met de barcode 8888003215407.

Uit onderzoek is gebleken dat in het product MELK is verwerkt. Het product is niet geschikt voor consumenten met een MELK allergie. Consumenten zonder MELK allergie kunnen het product wel gewoon eten.

Heeft u dit product gekocht bij Albert Heijn, maar kunt u het niet eten omdat u allergische bent voor MELK? Dan raden wij u aan het product terug te brengen naar een filiaal van Albert Heijn om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing voor TYJ Spring Home loempiavellen, verkocht bij Albert Heijn? Neem dan contact op met de leverancier Vanka-Kawat op telefoonnummer 070 – 30 11 700 of per e-mail via asianfood@vanka-kawat.nl.

Let op: andere bedrijven waarschuwden ook voor de allergeen MELK in loempiavellen van TYJ Spring Home. De meldingen daarover vindt u hier:

Bron: Albert Heijn, 13 februari 2020
Update 15 februari 2020 (aanvulling andere leveranciers)