Allergenenwaarschuwing Han Dian Taiwanese Braised Minced Pork (Amazing Oriental)

Aziatische supermarktketen Amazing Oriental waarschuwt dat de allergenenvermelding op het product Authentic Taiwanese Braised Minced Pork van het merk Han Dian niet volledig is. In het product zijn GLUTEN verwerkt, maar die staan niet op de verpakking vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een GLUTEN allergie.

Advertentie allergenenwaarschuwing Han Dian Taiwanese Braised Minced Pork (Amazing Oriental)De waarschuwing geldt voor de Han Dian Authentic Taiwenese Braised Minced Pork (Taiwanees gebraden varkensgehakt) in verpakking 320 gram met productcode 65021. Alle verpakkingen met houdbaarheidsdatums tot en met 04-05-2021 vallen onder deze waarschuwing.

In het product zijn GLUTEN verwerkt, maar deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een GLUTEN allergie.

Als u dit product heeft gekocht, maar u kunt het niet eten vanwege een allergie voor GLUTEN, dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van Amazing Oriental. Het aankoopbedrag krijgt u in de winkel terug.

Heeft u geen allergie voor gluten? Dan kunt u het product wel gewoon eten.

Voor meer informatie over de allergenenwaarschuwing van Amazing Oriental voor Han Dian Taiwenese Braised Minced Pork kunt u contact opnemen met Amazing Oriental via telefoonnummer 023 – 56 77 977 of per e-mail via info@orientalgroup.nl.

Bron: Amazing Oriental, 13 februari 2020