Allergenenwaarschuwing g’woon Saucijzenbroodjes

In sommige verpakkingen g‘woon saucijzenbroodjes zijn worstenbroodjes verpakt. In deze worstenbroodjes zit de allergeen MELK verwerkt. Omdat deze allergeen niet in de saucijzenbroodjes zit, staat deze allergeen niet vermeld op de verpakking. De worstenbroodjes zijn niet geschikt voor mensen met een MELK-allergie. 

Advertentie allergenenwaarschuwing g'woon SaucijzenbroodjesDe waarschuwing geldt voor de verpakkingen g‘woon Saucijzenbroodjes in verpakking 4×70 gram, de THT-datum 26-04-2020 en met EAN code 8710624296094. Deze verpakkingen zijn verkocht bij COOP, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz Supermarkten en groothandel Sligro.

Heeft u een MELK-allergie? Eet de worstenbroodjes die in deze verpakking kunnen zitten dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag kriigt u dan retour. U kunt ook het aankoopbedrag terugkrijgen door de streepjescode uit te knippen en te sturen naar:

Consumentenservice
Antwoordnummer 3500
4140VH Beesd

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel u naam, uw IBAN rekeningnummer (en de tenaamstelling daarvan) en de winkel waar u het product gekocht heeft. Het aankoopbedrag wordt dan op de opgegeven bankrekening overgemaakt.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing voor g’woon Saucijzenbroodjes? Neem dan contact op de consumentenservice van g’woon via telefoonnummer 0345 – 637 548. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.30u.

Bron: NVWA, COOP, Jan Linders, 19 februari 2020