Allergenenwaarschuwing GoodBite Kaesschnitzels

Leverancier GoodBite waarschuwt dat de allergeneninformatie op sommige verpakkingen van de GoodBite Kaesschnitzel niet juist is door een verpakkingsfout. De allergenen MELK en EI zijn niet vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing GoodBite KaesschnitzelsDe waarschuwing geldt voor de GoodBite Kaesschnitzels met EAN code 8716953516209 en houdbaarheidsdatum 08/02/2020. Deze zijn verkocht bij supermarktketen Jumbo.

In deze verpakkingen zit mogelijk de vegetarische Kaasburger, in plaats van de veganistische Kaesschnitzel. Door deze fout worden de allergenen MELK en EI niet vermeld, en bovendien is het product in de verpakking nu dus niet veganistisch.

Als u een allergie heeft voor MELK en/of EI, of u eet veganistisch, dan wordt u aangeraden het product niet te eten.

U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen door een foto van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum te sturen naar info@goodbite.nl.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van GoodBite voor de Kaesschnitzel kunt u contact opnemen met Mark van Noorloos via telefoonnummer 0183 – 44 63 73.

Goodbite wijst er op dat de GoodBite Kaasburgers met THT 08/02/2020 gewoon gegeten kunnen worden door mensen zonder allergie voor MELK en/of EI en die niet veganistisch eten. De verpakkingen GoodBite Kaesschnitzels met een andere houdbaarheidsdatum vallen niet onder deze waarschuwing.

Bron: GoodBite, NVWA, 21 januari 2020