Terugroepactie Playing Kids Houten Aardbeientaart

Drogisterijketens Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper roepen een houten aardbeientaart van het merk Playing Kids terug. Bij het spelen met het artikel kan verstikkingsgevaar ontstaan.

Advertentie terugroepactie Playing Kids Houten Aardbeientaart Kruidvat Advertentie terugroepactie Playing Kids Houten Aardbeientaart Trekpleister Advertentie terugroepactie Playing Kids Houten Aardbeientaart PrijsmepperDe speelgoedtaart is vanaf 28 september 2018 verkocht in de winkels van Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper.

De houten vruchtenstukjes van de taart kunnen los raken. Als jonge kinderen deze in de mond stoppen, kan verstikkingsgevaar ontstaan.

Heeft u deze houten aardbeientaart? Houdt deze dan buiten bereik van jonge kinderen. U kunt het artikel terugbrengen naar een filiaal van Kruidvat, Trekpleister of Prijsmepper. De originele verpakking verpakking of een aankoopbon is niet nodig. Bij inlevering van het artikel krijgt u het aankoopbedrag terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van de Playing Kids Houten Aardbeientaart? Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper via telefoonnummer 0800 -12 11 (gratis).

Bron: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, 20 januari 2020