Allergenenwaarschuwing ProLaTerre vegan nuggets

Fabrikant SoFine Foods waarschuwt dat de ProLaTerre Vegan Nuggets mogelijk MOSTERD bevatten. Deze allergeen staat niet vermeld op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met MOSTERD allergie.

Advertentie allergenenwaarschuwing ProLaTerre vegan nuggetsDe waarschuwing geldt voor de ProLaTerre Vegan Nuggets met de houdbaarheidsdatum 14-01-2020.

In één van de ingrediënten van het product blijkt MOSTERD te zitten. Dat hoort er niet in, en daarom staat de allergeen ook niet vermeld op de verpakking. Mensen met een MOSTERD allergie worden opgeroepen het product niet te eten.

Heeft u een allergie voor MOSTERD, eet de vegan nuggets dan niet. U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen door het kartonnen gedeelte van de verpakking (met de THT-datum) te sturen naar

SoFine Foods BV
Sperwerweg 11
6374AG Landgraaf

Vergeet niet uw naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening mee te sturen. Vergeet ook niet om een postzegel te plakken; ook deze portokosten worden door SoFine Foods BV vergoed.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van SoFine Foods voor de ProLaTerre Vegan Nuggets? Neem dan contact op met het bedrijf via info@prolaterre.eu.

Consumenten zonder een allergie voor mosterd kunnen het product gewoon eten.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 20 december 2019