Allergenenwaarschuwing Molenaartje Volkoren Biscuits en Speltbiscuits

Het merk Molenaartje waarschuwt dat in de producten Molenaartje Volkorenbiscuit  en Volkoren Speltbiscuit sporen van de allergeen MOSTERD aanwezig kunnen zijn. Deze allergeen staat niet vermeld op de verpakking. De producten zijn niet geschikt voor mensen met een allergie voor MOSTERD.

Advertentie allergenenwaarschuwing Molenaartje Volkoren Biscuits en SpeltbiscuitsDe waarschuwing geldt voor de volgende verpakkingen:

  • Molenaartje volkoren speltbiscuit (200g) met tht 01/12/2020
  • Molenaartje volkoren biscuit (200g) met tht 01/12/2020

De THT-datum kunt u vinden op de zijkant van de rol, onder de streepjescode. De producten zijn verkocht bij biologische speciaalzaken in Nederland.

Molenaartje adviseert mensen met een allergie voor MOSTERD om het product niet te eten. Zij kunnen het product terugsturen naar onderstaand adres:

Molenaartje
Antwoordnummer 362
1100VC Amsterdam

Een postzegel is niet nodig. Wel adviseren wij u om uw naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening mee te sturen. Molenaartje zal het aankoopbedrag dan aan u terugbetalen.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Molenaartje voor volkoren biscuits en volkoren speltbiscuits? Neem dan contact op met de klantenservice via het e-mail adres klantenservice@wessanen.com.

Consumenten zonder allergie voor mosterd kunnen de biscuits wel gewoon eten.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 20 december 2019