Terugroepactie AH Maaltijdsalade Tonijn

Supermarktketen Albert Heijn roept de AH Maaltijdsalade Tonijn terug. In het product is mogelijk de Listeria bacterie aanwezig.

Let op: op 9 september 2019 is de AH Lunchsalade Tonijn ook teruggeroepen.

Advertentie terugroepactie AH Maaltijdsalade Tonijn (v2)De terugroepactie geldt voor de AH Maaltijdsalade Tonijn in verpakking 450 gram met de volgende THT-codes:

  • 07-09-2019
  • 08-09-2019
  • 09-09-2019

Tijdens controles is gebleken dat het product de Listeria bacterie kan bevatten. Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt vooral voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze AH Maaltijdsalade Tonijn met de genoemde THT-datum gekocht heeft, eet deze dan niet op. Breng het product terug naar de winkel en u krijgt het aankoopbedrag direct terug.

Heeft u deze maaltijdsalade al gegeten en heeft u gezondheidsklachten gekregen, neem dan contact op met uw huisarts en vermeld dat u dit product heeft gegeten.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn voor de AH Maaltijdsalade Tonijn raden wij u aan contact op te nemen met de Servicelijn van Albert Heijn op telefoonnummer 0800 – 03 05.

Bron: Albert Heijn, 7 september 2019
9 september 2019 (vermelding van de AH lunchsalade tonijn)