Terugroepactie AH Lunchsalade Tonijn

Supermarktketen Albert Heijn roept de AH Lunchsalade Tonijn terug. In het product is mogelijk de Listeria bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie AH Lunchsalade TonijnDe terugroepactie geldt voor de AH Lunchsalade Tonijn met de THT-code 10-09-2019. Uit kwaliteitscontrole is gebleken dat in het product mogelijk de Listeria bacterie aanwezig is.

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria bacterie kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Het risico daarvoor is groter bij jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Deze terugroepactie betreft een ander product dan de terugroepactie die Albert Heijn eerder bekend maakte. Die terugroepactie betrof de AH Maaltijdsalade met tonijn.

Als u de AH Lunchsalade Tonijn heeft gekocht, eet deze salade dan niet. Breng het product terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u direct retour.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van de AH Lunchsalade Tonijn door Albert Heijn? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met de Servicelijn van Albert Heijn op telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Bron: Albert Heijn, 9 september 2019