Allergenenwaarschuwing Struik Hollandse Hachee

Fabrikant Struik roept blikken Hollandse Hachee terug. In sommige blikken zit geen Hollandse Hachee, maar een ander product. De allergeen MELK, die in het andere product zit, staat niet vermeld op de verpakking.

Advertentie allergenenwaarschuwing Struik Hollandse HacheeDe waarschuwing geldt voor de blikken met streepjescode 8 710533 105814 en lotcode 13219. De blikken hebben THT-datum MRT2022. De lotcode en THT-datum vindt u op de onderkant van het blik. De blikken zijn verkocht bij Jumbo en Poiesz Supermarkten.

Het product in blikken met deze lotcode en THT-datum is niet geschikt voor mensen met een MELK allergie. Heeft u een MELK allergie? Eet het product in deze blikken dan niet. U kunt contact opnemen met de Struik Consumentenservice om het aankoopbedrag terug te krijgen. Stuur daarvoor een e-mail naar customercare@struik.nl met daarbij een foto van de onderzijde van het blik (met productiecode en THT-datum), uw naam en adresgegevens en uw IBAN rekeningnummer.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Struik voor blikken Hollandse Hachee? Wij raden u aan contact op te nemen met de Struik Consumentenservice, via het e-mail adres customercare@struik.nl.

Bron: Struik, 24 september 2019