Allergenenwaarschuwing Streeckgenoten De Lekkerste Gehaktbal (Albert Heijn)

Leverancier Streeckgenoten waarschuwt dat in het product De Lekkerste Gehaktbal (vleeswaren) GLUTEN aanwezig zijn. Deze GLUTEN staan niet vermeld als allergeen op het etiket. Het product is verkocht in supermarkten van Albert Heijn.

Advertentie allergenenwaarschuwing Streeckgenoten De Lekkerste Gehaktbal (Albert Heijn)De waarschuwing geldt voor de verpakkingen De Lekkerste Gehaktbal van Streeckgenoten van 120 gram en met THT datum 06-10-2019. De THT-datum staat op de voorkant van de verpakking.

Heeft u dit product gekocht, maar bent u allergisch voor GLUTEN? Eet dit product dan niet. U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen via Streeckgenoten. Maak daarvoor een foto van het product of van de kassabon. U kunt de foto per e-mail versturen naar info@streeckgenoten.nl. Vermeld dan ook de winkel waar u het product gekocht heeft, uw naam en adresgegevens, en uw IBAN bankrekeningnummer.

Consumenten die geen allergie hebben voor GLUTEN kunnen het product gewoon eten.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Streeckgenoten voor het product De Lekkerste Gehaktbal? Dan raden wij u aan contact op te nemen met Streeckgenoten via het e-mail adres info@streeckgenoten.nl.

Bron: Albert Heijn, Streeckgenoten, 24 september 2019