Terugroepactie WMD diepvries soepkip (Amazing Oriental)

Aziatische supermarkketen Amazing Oriental roept de WMD Diepvries Soepkip terug. In de soepkip is mogelijk de Salmonella-bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie WMD Diepvries Soepkip (Amazing Oriental)De terugroepactie geldt voor de WMD Diepvries Soepkip van 1,2kg die is ingevroren op 22-05-2019, de houdbaarheidsdatum 01-11-2020 heeft  en voorzien is van de codering ‘DE-NL #31’. Uit onderzoek is gebleken dat de soepkip de bacterie Salmonella Typhimurium bevat.

Het eten van producten die besmet zijn met een Salmonella bacterie kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Dit geldt met name voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u de WMD Diepvries Soepkip gekocht bij Amazing Oriental, controleert u dan alstublieft de gegevens op de verpakking. Komen deze gegevens overeen met de hierboven vermelde gegevens? Eet de soepkip dan niet, maar breng deze terug naar Amazing Oriental. U krijgt het aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van WMD Diepvries Soepkip door Amazing Oriental kunt u contact opnemen met de winkelketen. U kunt Amazing Oriental bereiken via telefoonnummer 023 – 567 79 77. U kunt ook een e-mail sturen naar info@orientalgroup.nl.

Bron: Amazing Oriental, 12 juli 2019