Allergenenwaarschuwing Jumbo Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel

Supermarktketen Jumbo waarschuwt voor een verpakkingsfout bij Jumbo Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel waardoor de allergenendeclaratie onjuist is.

Advertetie allergenenwaarschuwing Jumbo Veggie Chef Vegetarische ZigeunerschnitzelSommige verpakkingen van de Jumbo Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel bevatten Fijn Gekruide Balletjes. De samenstelling van de balletjes is echter anders dan de zigeunerschnitzel. De ingrediënten vermeld op de verpakking kloppen nu niet, en dus ook de vermelding van allergenen. De Fijn Gekruide Balletjes bevatten EI, en dat product is dus niet geschikt voor mensen met een EI-allergie.

De waarschuwing geldt voor de verpakkingen met EAN code 8718452253470 en de THT-datum 12-08-2019.

Als u het product gekocht heeft, maar de verpakking bevat Fijn Gekruide Balletjes, dan kunt u het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Heeft u geen EI-allergie, dan kunt u de balletjes wel gewoon eten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor Jumbo Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel kunt u contact opnemen met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 022 01 61.

Bron: Jumbo, 10 juli 2019