Terugroepactie Hoogvliet carpaccio

Supermarktketen Hoogvliet roept carpaccio terug. Het product bevat mogelijk de E. Coli bacterie.

De terugroepactie betreft de Hoogvliet carpaccio in verpakking 100 gram met de houdbaarheidsdatum 12 april 2019 en batchcode 18782353. Deze batchcode vindt u op het etiket op de achterzijde.

Als u dit product, met de vermelde houdbaarheidsdatum en batchcode, heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden het product niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Hoogvliet. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Het eten van een product dat met de E. Coli bacterie is besmet en dat niet door en door verhit is, kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor mensen met een lage weerstand, zoals ouderen, zieken, zwangere vrouwen en jonge kinderen. Carpaccio wordt gewoonlijk rauw gegeten, en wordt niet verhit.

Heeft u gezondheidsklachten gekregen na het eten van deze carpaccio, dan wordt u aangeraden direct uw huisarts te raadplegen.

Voor meer informatie over de terugroepactie van Hoogvliet carpaccio kunt u contact opnemen met de klantenservice van Hoogvliet via telefoonnumer 0172 – 418 200.

Bron: Hoogvliet, 9 april 2019