Allergiewaarschuwing Jan Linders Worstenbroodjes

recall_janlinder_worstenbroodjesSupermarktketen Jan Linders waarschuwt voor een foute etikettering van worstenbroodjes. Door fouten met de etikettering worden ingrediënten en allergenen niet juist vermeld.

Het betreft de voorgebakken worstenbroodjes in verpakking 4 stuks met de THT-datum 17-12-2017. Op sommige verpakkingen is geen etiket aangebracht, en op andere verpakkingen is het verkeerde etiket, namelijk dat van saucijzenbroodjes, geplakt. Dit betreft het etiket aan de onderzijde met daarop de ingrediënten en allergenen.

Door deze fout wordt de allergeen MELK niet juist vermeld op deze verpakkingen. Jan Linders heeft daarop besloten om alle verpakkingen met een verkeerd etiket, en die zonder etiket, uit de winkels te halen.

De Jan Linders worstenbroodjes zijn dus niet geschikt voor mensen met een MELK allergie of -intolerantie. Als u een verpakking heeft zonder etiket of met een onjuist etiket, dan kunt u het product terugbrengen naar de winkel en daar eventueel omruilen voor een juiste verpakking.

Voor meer informatie over deze allergiewaarschuwing dan kunt u contact opnemen met Jan Linders via telefoonnummer 0800 – 52 65 463 (gratis) of via het contactformulier op de website van Jan Linders.

Bron: Jan Linders, 28 november 2017