Terughaalactie DrumZ 3-in-1 powerbank

Terughaalactie DrumZ 3-in-1 opladerPF Concept International BV waarschuwt dat het door hen geleverde product DrumZ 3-in-1 powerbank (een mobiele oplader met speaker) niet veilig is. Eén van de onderdelen lijkt sterk op een netsnoerstekker, waardoor de indruk kan worden gewekt dat het daarvoor gebruikt kan worden. Dit is echter niet het geval, en bij het in het stopcontact steken van dit onderdeel kan een steekvlam ontstaan en kan er kortsluiting ontstaan. Dit kan ernstig letsel tot gevolg hebben.

Het product, met artikelnummers 12359600 en 12359602, is niet rechtstreeks aan consumenten geleverd, maar door distributeurs en wederverkopers op de markt gebracht. De producten zijn herkenbaar aan de tekst ‘PF Concept International BV‘ op het productlabel.

Als u dit artikel gekocht heeft dan wordt u aangeraden dit niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de verkoper waar u het gekocht heeft, of als dat niet mogelijk is, het product direct te sturen naar PF Concept International. De verkoopprijs van het product zal worden vergoed.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met PF Concept International via telefoonnummers 071 – 332 83 28 of 071 – 332 83 09 of per e-mail aan c.denelzen@pfconcept.com of c.fits@pfconcept.com.

Bent u wederverkoper van deze artikelen? In dat geval wordt u dringend verzocht deze producten niet meer te verkopen en te retourneren aan uw leverancier of aan PF Concept International, en het customer service team van PF Concept International hiervan op de hoogte te stellen.

 

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 26 mei 2016