Allergiewaarschuwing Mora Kalfs Kroketten

recall_mora_krokettenMora waarschuwt dat verpakkingen Mora Kalfs Kroket voor Fijnproevers 4x 75gram, met productiecode L1171T en productietijdstip tussen 09.35 en 21.40 kunnen mogelijk Mora Kip Saté Kroketten bevatten. De Kip Saté Kroketten zijn niet geschikt voor mensen met een pinda-allergie. Mensen zonder pinda-allergie kunnen de kroketten gewoon eten.

De bewuste verpakkingen zijn sinds 14 juli in het supermarktschap gekomen. Of de verpakking Kalfs- of Kip Saté Kroketten bevat kan met zien aan de korst: de Kip Saté Kroket is te herkennen aan de geel/oranje korst, terwijl de Kalfs Kroket een rode korst heeft.

Mocht u een verpakking Mora Kalfs Kroketten hebben met de betreffende productiecode en productietijdstip, dan kunt u de lege verpakking sturen naar:

Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000VH Tilburg

Een postzegel is niet nodig, maar vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en bankrekeningnummer mee te sturen; u krijgt het aankoopbedrag van de Kalfs Kroketten vergoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mora via telefoonnummer 0800 – 2356672 (0800 – BELMORA) (gratis).

Bron^: De Telegraaf, 28 oktober 2011