Veiligheidswaarschuwing Badé patioheater / terrasstraler

recall_bade_patioheaterLeverancier Badé heeft geconstateerd dat enkele patio heaters/terras stralers, model H1104-1642, verkeerd zijn afgesteld.

Uit testen is gebleken dat er kans is op vlaminslag, wat beschadiging aan de inspuiter kan opleveren. Hierdoor is er geen rustige en stabiele verbranding. Verder ontsteekt het apparaat met een groter vermogen dan de toegestane 5kW. Bij verkeerd gebruik kan hierdoor een steekvlam ontstaan.

Als uw patio heater / terrasstraler aan deze kenmerken voldoet (het typenummer vindt u aan de binnenkant van het deurtje en in de handleiding), gebruik deze dan niet meer en neem contact op met de importeur:

Badé BV
Drukkerij 7
4651SL Steenbergen NB

U kunt de importeur ook telefonisch (0167-56 66 65), per fax (0167-56 00 17) of per e-mail (info@bade.biz) bereiken.