Terughaalactie M&M’s Crispy

mmcrispyMasterfoods heeft een aantal verpakkingen M&M’s Crispy 200 gram uit de handel gehaald. De reden hiervoor is dat de bewuste verpakkingen het product M&M Peanut bevatten. Voor mensen met een pinda-allergie kan dit een gezondheidsrisico opleveren. Daarom worden alle betreffende verpakkingen teruggeroepen.

De verpakkingen waar het in dit geval om gaat zijn te herkennen aan de volgende houdbaarheidsdata en productiecodes:

  • 27.08.06 FB2 12 14:00 tot
  • 27.08.06 FB2 12 18:00

Deze informatie vindt u op de achterkant van de verpakking, rechts onderin het witte vak.

Op de M&M Cripsy verpakkingen is aangegeven dat het product sporen van pinda, hazelnoot of amandel kan bevatten. De betreffende verpakkingen hebben een hoog pindagehalte. De kwaliteit van het product is overigens in orde en kan zonder problemen geconsumeerd worden door mensen die geen pinda-allergie hebben.

Als u een pinda-allergie heeft en een zak M&M’s Cripsy heeft gekocht met daarop de bovenstaande productiecodes, dan raadt Masterfoods u uitdrukkelijk af het product te eten.

Bent u in het bezit van M&M’s Crispy 200 gram met de bewuste productiecodes en u kunt of wilt het product niet gebruiken, dan kunt u de verpakking sturen naar:

Masterfoods Consumentenservice
Antwoordnummer 10013
5460 VB Veghel

Een postzegel is niet nodig. U hoeft de inhoud van de verpakking niet mee te sturen, maar het mag wel. Vergeet niet uw naam en adresgegevens mee te sturen; Masterfoods zal u het juiste product sturen ter vervanging. Het kan zijn dat de levering van het vervangende product enige tijd zal duren omdat het product niet op korte termijn leverbaar is. Masterfoods zal u hierover informeren.

Heeft u naar aanleiding van deze productwaarschuwing nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Masterfoods Consumentenservice op nummer 0800 – 0993399 (gratis).

Bron: Masterfoods Nederland, De Telegraaf, 25 februari 2006