Veiligheidswaarschuwing SONY Televisies

sony_televisieSony heeft tijdens een reguliere kwaliteitscontrole ontdekt dat er een probleem kan optreden met een aantal televisietoestellen van de fabrikant. Het gaat hier om de modellen KV-32HQ100 B/E/K en KV-36HQ100 B/E/K.

Het probleem is van elektrische aard, en Sony heeft daarom ook besloten om het probleem door geautoriseerde servicemedewerkers te laten verhelpen. Er bestaat namelijk een risico van een elektrische schok. Eigenaars van de bovengenoemde modellen televisies wordt dan ook geadviseerd de stekker van het apparaat uit het stopcontact te halen en het apparaat niet meer te gebruiken voordat de servicemonteur de noodzakelijk aanpassing heeft gedaan. Dit advies geldt alleen voor de modellen KV32HQ100 en KV36HQ100, en niet voor andere modellen van deze fabrikant.

Heeft u een van deze modellen televisies, belt u dan met de Sony Servicelijn op nummer 020 – 658 1960 Dit nummer is tot 12 november bereikbaar van 08.30u tot 20.00u. Na 12 november op werkdagen van 08.30 tot 17.00.

Er wordt dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt. De werkzaamheden kunnen bij u thuis uitgevoerd worden en zullen niet veel tijd in beslag nemen. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Hiernaast ziet u de advertentie van Sony zelf.