Terughaalactie HEMA Lange Kaarsen

hema_kaarsenTijdens kwaliteitscontrole van de lange kaarsen uitsluitend in de afgebeelde verpakking van 12 in diverse kleuren en artikelnummers: 13503050 t/m 13503075, is gebleken dat in incidentele gevallen door slechte verbranding van de lont een onveilige situatie kan ontstaan. Daarmee voldoet dit artikel niet aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

In verband hiermee verzoeken wij u om de lange kaarsen die met bovengenoemde artikelnummers en verpakking zijn gekocht, niet te gebruiken en terug te brengen naar het dichtstbijzijnde HEMA filiaal. U ontvangt dan het aankoopbedrag retour. Alle overige HEMA kaarsen voldoen wel aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

Voor informatie kunt u tijdens kantooruren bellen naar HEMA Consumentenservice 020 – 3114800.