Terugroepactie Albert Heijn Filet Americain en Duitse Biefstuk

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor 3 soorten AH Filet Américain  en Duitse Biefstuk. In de producten kan een microbiologische besmetting aanwezig zijn. Het eten van deze producten kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid.

Melding terugroepactie Albert Heijn Filet Americain en Duitse BiefstukDe terugroepactie van Albert Heijn geldt voor de volgende 4 producten:

  • AH Filet Américain met houdbaarheidsdatum 31/05/2024
  • AH Filet Américain mager met houdbaarheidsdatum 31/05/2024
  • AH Filet Américain met peper met houdbaarheidsdatum 31/05/2024
  • AH Duitse Biefstuk met houdbaarheidsdatum 28/05/2024

In deze producten kan een microbiologische besmetting aanwezig zijn. Het eten van deze producten is daardoor schadelijk voor de gezondheid. Dat geldt niet alleen, maar wel met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze producten (nog, red.) heeft, eet deze dan niet op. Breng ze terug naar een filiaal van Albert Heijn, en u krijgt het aankoopbedrag vergoed. Consumenten die deze producten online hebben gekocht kunnen dit formulier van Albert Heijn invullen.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactmogelijkheden vindt u op www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 31 mei 2024