Allergenenwaarschuwing Galar Chorizo Tapas DekaMarkt

Supermarkt DekaMarkt waarschuwt dat de Galar Chorizo Tapas niet voorzien zijn van een Nederlandstalig etiket. Hierdoor kan er onduidelijkheid zijn over de allergenen. Het product bevat SOJA en MELK.

Melding allergenenwaarschuwing Galar Chorizo Tapas DekaMarktDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Galar Chorizo Tapas (‘Bites’, zoals DekaMarkt ze zelf noemt) mini 100 gram met EAN code 8426545200446 en THT-datum 15-11-2024.

Dit product bevat geen Nederlandstalig etiket en daardoor is de wettelijk vereiste Nederlandstalige informatie over ingrediënten en allergenen niet aanwezig. Het product bevat de allergenen SOJA en MELK. Dit product is dus niet geschikt voor mensen met een SOJA en/of MELK allergie, maar dat is nu niet duidelijk.

Heeft u een SOJA en/of MELK allergie? Eet dit product dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van DekaMarkt. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van DekaMarkt via 088 – 313 55 55.

Bron: DekaMarkt, 31 mei 2024