Terugroepactie Squeeze Dinosaur Multicolour

Leverancier  Van der Meulen roept de Squeeze Dinosaur Multicolour terug. Het product voldoet niet aan fysisch/mechanische en microbiologische eisen voor speelgoed. Er is risico op letsel en gezondheidsschade bij gebruik van dit speelgoed.

Melding terugroepactie Squeeze Dinosaur MulticolourDe terugroepactie geldt voor de Squeeze Dinosaur Multicolour (knijpbare dinosaurussen met glitterdeeltjes en een waterige oplossing) met EAN code 4029811448609 van producent Out of the Blue KG. Het product heeft artikelnummer 12/0886 / 2009424.

Het product voldoet niet aan de Europese eisen voor speelgoed. Zo kan het speelgoed lek raken, waardoor de vloeistof in het product er uit kan komen. Deze stof die er uit komt kan leiden tot huiduitslag of andere ziekteverschijnselen.

Heeft u dit speelgoed, hou het dan buiten bereik van kinderen en breng het terug naar de winkel waar u het heeft gekocht.

Als het speelgoed al lek is, en er is sprake van huiduitslag of andere ziekteverschijnselen, raadpleeg dan direct een arts – en breng deze op de hoogte van deze veiligheidswaarschuwing.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de producent Out of the Blue KG via info@ootb.de of telefonisch via +49 4298 93530 (buitenlandtarief Duitsland).

Bron: Van der Meulen, 5 januari 2024