Terugroepactie Helwa Pennywafels

Fabrikant Helwa Wafelbakkerij is een terugroepactie gestart van Helwa Pennywafels. In het product kan de schadelijke Salmonella bacterie zitten. Deze wafels zijn verkocht bij diverse winkelketens.

Melding terugroepactie Helwa PennywafelsDe terugroepactie geldt voor de Helwa Pennywafels met batchnummers 3261, 3262 en 3263 en houdbaarheidsdatum 01-06-2024.

Deze pennywafels zijn bij een groot aantal winkelketens verkocht, zoals Hoogvliet, Vomar, DekaMarkt, Dirk, Nettorama, PLUS, Sligro en COOP.

In deze pennywafels kan de schadelijke Salmonella bacterie zitten. Als u producten eet waar Salmonella in zit, dan kunt u daar erg ziek van worden. Dat geldt vooral, maar niet alleen, voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Als u deze Helwa Pennywafels met houdbaarheidsdatum 01-06-2024 en batchnummer 3261, 3262 of 3263 heeft gekocht eet deze dan niet op.

Breng het product terug naar de winkel. U krijgt het aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie vraagt Helwa u contact op te nemen met de winkel waar u de pennywafels heeft gekocht.

Bron: Helwa Wafelbakkerij, 4 oktober 2023