Allergenenwaarschuwing Golden Turtle Wasabi Peas

Leverancier Heuschen & Schrouff Oriental Food waarschuwt dat in een partij Wasabi Peas van het merk Golden Turtle mogelijk PINDA’s zitten. Het product is daardoor niet geschikt – en zelfs mogelijk gevaarlijk – voor mensen met een PINDA-allergie.

Melding allergenenwaarschuwing Golden Turtle Wasabi PeasDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Golden Turtle Wasabi Peas met EAN code  8717703615395 in verpakking 140 gram en met houdbaarheidsdatum 24-10-2024.

Uit onderzoek is gebleken dat deze verpakkingen mogelijk niet erwten meer PINDA’s bevatten. Als mensen met een PINDA-allergie deze wasabi peas eten dan kan dat zeer schadelijk voor de gezondheid zijn, en mogelijk levensgevaarlijke situaties opleveren.

Als u deze Wasabi Peas gekocht? Controleer dan de houdbaarheidsdatum. Is deze 24-10-2024? Eet deze dan niet op als u een PINDA allergie heeft of zorg dat iemand in uw omgeving met een PINDA allergie deze niet per ongeluk op eet.

Neem voor verdere afhandeling van deze terugroepactie contact op met de leverancier via het e-mailadres quality@heuschenschrouff.com. Als u meer wilt weten over deze allergenenwaarschuwing raden wij u aan dit e-mailadres ook te gebruiken.

Bron: Heuschen & Schrouff, 4 oktober 2023