Terugroepactie Donnay Badmintonset Dirk

Supermarktketen Dirk roept een 9-delige Badmintonset inclusief net van het merk Donnay terug. Uit onderzoek is gebleken dat in het product te veel weekmakers zitten. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid.

Melding terugroepactie Donnay Badmintonset DirkDe terugroepactie betreft de Donnay Badmintonset met barcode 8711252414003 en batchcode 2086100.  Deze set is te koop geweest sinds januari 2022, en is in ieder geval verkocht bij supermarktketen Dirk. Wij sluiten niet uit dat dit artikel ook elders is verkocht, maar hebben daar geen meldingen van ontvangen.

De terugroepactie van deze badmintonset is gestart omdat in de aangetroffen batch te veel weekmakers zitten. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, en er gelden daarom limieten voor de hoeveelheid van deze stoffen die in een product mogen zitten. Omdat deze grenswaarden overschreden zijn geldt het product niet als veilig.

Heeft u deze badmintonset met de genoemde batchcode? Gebruik deze dan niet meer. Breng het product terug naar de winkel waar u het product heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie? Neem dan contact op met de leverancier, Edco, via telefoonnummer 040 – 250 11 11.

Let op: leverancier Edco roept ook nog andere badmintonsets terug:  Terugroepactie Donnay badmintonsets.

Bron: Dirk, Edco, 12 september 2023