Terugroepactie Donnay badmintonsets

Leverancier Edco roept badmintonsets van het merk Donnay terug. Uit onderzoek is gebleken dat in de producten te veel weekmakers zitten. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid.

Melding terugroepactie Donnay badmintonsetsDe terugroepactie betreft de Donnay Badmintonsets met barcode 8711252413921 en batchcode 2095937.  Deze set is verkocht vanaf maart 2023.

De terugroepactie van deze badmintonsets is gestart omdat in de aangetroffen batch te veel weekmakers zitten. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, en er gelden daarom limieten voor de hoeveelheid van deze stoffen die in een product mogen zitten. Omdat deze grenswaarden overschreden zijn worden deze badmintonsets als onveilig aangemerkt en worden ze teruggeroepen.

Heeft u een badmintonset met de genoemde barcode en batchcode? Gebruik deze dan niet meer. Breng het product terug naar de winkel waar u het product heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie? Neem dan contact op met de leverancier, Edco, via telefoonnummer 040 – 250 11 11.

Let op: Supermarktketen Dirk roept tegelijkertijd een andere badmintonset terug: Terugroepactie Donnay Badmintonset Dirk.

Bron: Edco, 12 september 2023