Allergenenwaarschuwing Heks’nkaas Origineel Albert Heijn

Fabrikant Heks’nkaas heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor verpakkingen Heks’nkaas Origineel die zijn verkocht bij Albert Heijn. Door een verkeerd etiket worden de allergenen niet juist vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Heks'nkaas Origineel Albert HeijnDe allergenenwaarschuwing geldt voor de verpakkingen Heks’nkaas Origineel van 150 gram in rechthoekige verpakking met streepjescode 8718719176139 en houdbaarheidsdatum 23-08-2023. De waarschuwing geldt alleen voor de verpakkingen die zijn verkocht bij Albert Heijn.

Op deze verpakkingen is per ongeluk het etiket geplakt van Heks’nkaas Origineel Vegan. Door deze fout worden de allergenen EI en MELK niet genoemd.

Bent u allergisch voor EI en/of MELK, eet dit product dan niet. Gooi de inhoud van de verpakking weg. Maak een foto van de onderzijde van de verpakking, inclusief de barcode en stuur deze foto per e-mail naar consumentenservice.losser@signaturefoods.com of per post naar

Heks’nkaas terugroepactie
Antwoordnummer 7
7570VD Losser

Stuur de gegevens van uw bankrekening mee zodat het aankoopbedrag vergoed kan worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de consumentenservice van Heks’nkaas via 053 – 537 3400 (op werkdagen van 08.30u tot 17.00u) of via eerder genoemd e-mail adres.

Bron: Albert Heijn, 7 augustus 2023