Belangrijke veiligheidswaarschuwing Kid’s Concept Brandweerauto

Het merk Kid’s Concept heeft een veiligheidswaarschuwing uitgegeven voor de Brandweerauto AIDEN. Er is bij het speelgoed risico op verwurging en verstikking.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing Kid's Concept BrandweerautoDe veiligheidswaarschuwing betreft de Brandweerwagen AIDEN van Kid’s Concept met artikelnummer 1000516 en EAN code 7340020730550.

Bij de exemplaren met ID nummer 10672 die zijn verkocht tussen augustus 2022 en juli 2023 is het touw dat de brandweerslang voorstelt te lang. Als kinderen er mee spelen is er risico op verwurging en verstikking. AIDEN brandweerauto’s met een ander ID zijn niet betrokken bij deze belangrijke veiligheidswaarschuwing.

Als u deze brandweerwagen heeft, verwijder dan het uiteinde van het touw. U kunt het touw bij het rode koppeldeel van elkaar halen. Gooi het uiteinde weg, zodat kinderen deze niet opnieuw kunnen koppelen en het gevaar terugkomt.

Als u wilt, kunt u ook het hele artikel terugsturen naar Kid’s Concept. Om de retourprocedure in gang te zetten moet u een e-mail sturen naar hello@kidsconcept.se. U kunt het aankoopbedrag dan terugkrijgen, of een nieuw exemplaar met een ander ID nummer krijgen.

Voor meer informatie raden wij u aan contact op te nemen met Kid’s Concept via eerder genoemd e-mail adres.

Bron: Kid’s Concept, 7 augustus 2023