Terugroepactie Huls Sticks Naturel droge worst

Fabrikant Huls is een terugroepactie gestart voor Huls Sticks Naturel droge worst. In een batch kan de schadelijke bacterie Salmonella aanwezig zijn.

Terugroepactie Huls Sticks Naturel droge worstDe terugroepactie van Huls betreft de Huls Sticks Naturel droge worst in verpakking 62,5 gram met streepjescode 8725800010050 en houdbaarheidsdatum 21 augustus 2023.

In deze droge worst kan de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig zijn. Het eten van producten die besmet zijn met deze bacterie kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt in het bijzonder voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u deze worst gekocht, eet deze dan niet (meer) op. Gooi de inhoud van de verpakking(en) weg en stuur de verpakking(en) naar onderstaand adres

Huls
Antwoordnummer 474
7600VB Almelo

Een postzegel is niet nodig, maar stuur wel uw naam en adresgegevens mee, samen met uw IBAN bankrekeningnummer èn de tenaamstelling van de rekening. Het aankoopbedrag wordt door Huls teruggestort.

Huls wijst er op dat de Huls Sticks uit verpakkingen met andere houdbaarheidsdatums wel gewoon gegeten kan worden, net als andere producten van Huls.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van Huls? Dan raden we u aan om het contactformulier op de website van Huls in te vullen.

Bron: Huls, 1 juli 2023