Allergenenwaarschuwing Hoogvliet Macaroni-Spaghettigroenten

Hoogvliet heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor verpakkingen Hoogvliet Macaroni-Spaghettigroenten. De supermarktketen doet dat omdat er mogelijk SOJABONEN in zitten.

Melding allergenenwaarschuwing Hoogvliet Macaroni-spaghettigroentenDe allergenenwaarschuwing betreft de Hoogvliet Macaroni-spaghettigroenten in zak 500 gram met THT-datum 12-03-2023. Aan deze zakken zijn per ongeluk SOJABONEN toegevoegd. Deze staan niet vermeld op de verpakking. Het product is NIET GESCHIKT voor mensen met een allergie voor SOJA.

De zakken waar SOJABONEN aan zijn toegevoegd zijn alleen verkocht in filialen Gouda Plataanstraat, Leiden Levendaal, Maarssenbroek, Monster en Veenendaal Brouwersgracht.

Heeft u één of meerdere zakken van deze groenten gekocht in één van deze genoemde filialen èn bent u allergisch voor SOJA? Gebruik deze macaroni-spaghettigroenten dan niet.

Breng het product in dat geval terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Als u niet allergisch bent voor soja, dan kunt u de groente gewoon eten, maar u mag het product ook terugbrengen.

Voor meer informatie over deze terugroepactie raden we u aan om contact op te nemen met de Klantenservice van Hoogvliet. Dat kan telefonisch via 088 – 457 10 10. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 22.00u en op zaterdag van 08.00u tot 18.00u.

Bron: Hoogvliet, 6 maart 2023