Terugroepactie Decathlon Sidas antislip-elementen

Winkelketen voor sportartikelen Decathlon roept een aantal Sidas Walk Traction antislip-elementen terug. Het product kan tijdens gebruik breken, waardoor er risico op letsel kan ontstaan.

Melding terugroepactie Decathlon Sidas antislip-elementenDe terugroepactie betreft de Sidas Walk Traction antislip-elementen in maat S (35/38). Het product heeft EAN code 3661267085734.

Bij de exemplaren met lot fabrication 2022 is vastgesteld dat er een kleine incisie aan achterkant kan zitten. Deze incisie kan een breuk veroorzaken bij langdurig gebruik.

Als er veel druk op het antislip-element komt dan kan het achterste gedeelte breken. Hierdoor kan de gebruiker vallen, met kans op letsel.

Let op: u kunt dit product NIET terugbrengen naar Decathlon.

Fabrikant Sidas verzorgt zelf de terugroepactie. U kunt daarom contact opnemen met Sidas via telefoonnummer +33 458 09 04 26 (buitenlandtarief Frankrijk). Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30u tot 17.00u. U kunt ook een e-mail sturen servicemkp@sidas.com. Ook voor verdere vragen kunt u op deze manier contact opnemen met Sidas.

Bron: Decathlon, 1 februari 2023