Allergenenwaarschuwing Dirk ‘Bakker van der Akker’ vloerbrood meergranen

Supermarktketen Dirk waarschuwt voor een verpakkingsfout bij het vloerbrood meergranen van het merk Bakker van der Akker. Door de fout staat de allergeen SESAM niet vermeld op sommige etiketten, terwijl dat wel in het brood zit.

Melding allergenenwaarschuwing Dirk 'Bakker van der Akker' vloerbrood meergranenDe allergenenwaarschuwing van Dirk geldt voor het Bakker van der Akker vloerbrood meergranen met verpakkingsdatum 07-02-2023. Op dat brood is een etiket terecht gekomen met EAN code 8710871372695. Op dat etiket staat de allergeen SESAM niet vermeld. Deze allergeen zit wel in het brood.

Dirk waarschuwt daarom dat het Bakker van der Akker vloerbrood meergranen met EAN code 8710871372695 NIET geschikt is voor mensen met een SESAM-allergie.

Kunt u dit brood niet eten vanwege een SESAM-allergie? Breng het dan terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dirk. De contactgegevens vindt u op dirk.nl/contact.

Bron: Dirk, 7 februari 2023