Allergenenwaarschuwing Machandel Bio Mayonaise

Leverancier Udea en winkelketens Odin en Ekoplaza waarschuwen dat sommige knijpflessen Machandel Bio Mayonaise geen Nederlandstalig etiket hebben. Hierdoor kan onduidelijkheid ontstaat over de allergenen in het product, EI, MOSTERD en TARWE.

Melding allergenenwaarschuwing Machandel Bio MayonaiseDe waarschuwing geldt voor de Machandel Mayonaise met EAN code 8713938003822 en met de volgende THT-datums:

  • 28-01-2024
  • 26-02-2024
  • 23-03-2024
  • 01-04-2024

Op deze knijpflessen zit geen Nederlandstalig etiket. De allergeneninformatie over dit product zijn daardoor niet duidelijk.

Het product bevat de allergenen EI, MOSTERD en TARWE (volgens de informatie van Ekoplaza zou het product ook GLUTEN bevatten, volgens de informatie van Udea bevat het product glutenvrije TARWEstroop).

Als u deze Machandel Mayonaise heeft gekocht en u heeft een allergie voor EI, MOSTERD en/of TARWE, gebruik dit product dan niet. Ook bij een intolerantie voor GLUTEN raden wij af het product te gebruiken, vanwege de onduidelijke informatie.

U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met Udea via info@udea.nl.

Bron: Udea, Odin, Ekoplaza, 3 februari 2023