Allergenenwaarschuwing PLUS mini volkorenstol amandelspijs

Supermarktketen PLUS waarschuwt dat de Feestelijk PLUS mini volkorenstol amandelspijs HAZELNOTEN bevat. Door een fout staat dat mogelijk niet op het etiket.

Melding allergenenwaarschuwing PLUS mini volkorenstol amandelspijsDe allergenenwaarschuwing heeft PLUS uitgegeven voor de Feestelijk PLUS mini volkorenstol amandelspijs met houdbaarheidsdatum 8-12-2022. De mini volkorenstol met gewicht 100 gram heeft streepjescode 8710624858780.

Op deze mini volkorenstollen kan een verkeerd etiket geplakt zijn, namelijk de Feestelijk PLUS mini stol amandelspijs. In die variant zitten geen hazelnoten, en die staan daarom niet op dat etiket. Maar in de mini volkorenstol amandelspijs zitten wel HAZELNOTEN. De mini volkorenstol amandelspijs is dus NIET GESCHIKT voor mensen met een allergie voor HAZELNOTEN.

Bent u allergisch voor HAZELNOTEN? Breng het product dan terug naar een filiaal van PLUS. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Bent u niet allergisch voor hazelnoten, dan kunt u het product gewoon eten, maar u mag het ook terugbrengen.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van PLUS voor de Feestelijk PLUS mini volkorenstol amandelspijs kunt u contact opnemen met de Consumentenservice van PLUS op 0800 – 222 44 43 (gratis).  Dit nummer is bereikbaar van 09.00u tot 20.00u op werkdagen en op zaterdag van 09.00u en 16.00u.

Bron: PLUS, 2 december 2022