Belangrijke veiligheidswaarschuwing Kidsmill ledikant Sepp

Babywinkelketen Babypark meldt de terugroepactie van het Ledikant Sepp van het merk Kidsmill. Het ledikant voldoet niet aan de Europese norm. Er bestaat risico op letsel.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing Kidsmill ledikant SeppDeze belangrijke veiligheidswaarschuwing betreft het ledikant Sepp in de maten 60×120 en 70×140. De ledikanten hebben één van de volgende artikelnummers:

  • 11704119
  • 11704122
  • 11704123
  • 11704128

Het hoofd- en voeteneind hebben opstaande randen. Die randen kunnen als opstapje worden gebruikt. Het kind kan dan uit het ledikant vallen en ernstig gewond raken. Het ledikanten Sepp voldoet niet aan de Europese normen.

Als u het ledikant in boxopstelling gebruikt, dus met het traliewerk, dan mag u het ledikant niet meer gebruiken. Leverancier Timgro biedt aangepaste onderdelen aan om het veiligheidsprobleem te verhelpen. Die onderdelen kunt u bestellen via deze link.

Gebruikt u het ledikant in de hieronder getoonde opstelling, dan kunt u het ledikant blijven gebruiken. U wordt wel dringend verzocht om de vervangende onderdelen te bestellen.

Ledikant Sepp - veilig gebruik

Wilt u vanwege dit veiligheidsprobleem liever een ander ledikant, dan is dat mogelijk. Neem uw ledikant Sepp mee naar een filiaal van Babypark en ruil deze om voor een ander ledikant. Het aankoopbedrag van ledikant Sepp wordt dan in mindering gebracht.

Wilt u meer weten over deze veiligheidswaarschuwing voor het ledikant Sepp? Neem dan contact op met leverancier Timgro via het e-mailadres service@timgro.com.

Bron: Babypark, 9 december 2022