Allergenenwaarschuwing Verkade Oaties Naturel Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn en fabrikant Verkade waarschuwen dat er een fout is gemaakt bij het verpakken van Oaties Naturel. Het product in de verpakking bevat mogelijk de allergenen SOJA en MELK.

Melding allergenenwaarschuwing Verkade Oaties Naturel Albert HeijnDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Verkade Oaties Naturel die zijn verkocht bij Albert Heijn, en met lotcode 2210 en houdbaarheidsdatum 28-07-2023.

In deze verpakkingen zitten Verkade Oaties Melkchocolade. Deze koeken bevatten SOJA en MELK, maar die allergenen staan niet op de verpakking vermeld. Ze zitten namelijk niet in de naturel variant.

Als u Verkade Oaties Naturel heeft gekocht bij Albert Heijn en u bent allergisch voor MELK en/of SOJA, controleer dan de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Kunt u de Verkade Oaties in de betreffende verpakking niet eten, dan kunt u deze terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Verkade en Albert Heijn voor Verkade Oaties Naturel? Neem dan contact op met Verkade via het contactformulier op de website van Verkade.

Bron: Albert Heijn, Verkade, 20 oktober 2022