Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Empanadas Pulled Pork

[UPDATE] Supermarktketen Albert Heijn heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de AH Empanadas Pulled Pork. In sommige verpakkingen kunnen empanadas met spinazie en mozzarella zitten. De allergeneninformatie klopt dan niet met de inhoud.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Empanadas Pulled PorkDe waarschuwing van Albert Heijn geldt voor de AH Empanadas Pulled Pork met houdbaarheidsdatum 05-08-2022 en houdbaarheidsdatum 13-08-2022. In deze verpakkingen kunnen empanadas met spinazie en mozzarella zitten. Dat product bevat de allergenen MELK, LACTOSE en EI.

De empanadas uit deze verpakkingen zijn dus niet geschikt voor mensen met een MELK, LACTOSE- en/of EI-allergie of -intolerantie. Mensen met deze allergieën of intoleranties worden dan ook dringend afgeraden deze empanadas te eten.

U kunt de empanadas in geval van een allergie of intolerantie voor MELK, LACTOSE en/of EI terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens vindt u op www.ah.nl/klantenservice.

Consumenten zonder een allergie of intolerantie voor melk, lactose en ei kunnen het product gewoon eten.

Bron: Albert Heijn, 30 juli 2022
Update: 2 augustus 2022 (houdbaarheidsdatum toegevoegd)